Bánkuti Dániel

Zenei karrier önerőből

Lehetséges ma, Magyarországon beindítani egy zenei karriert önerőből?

A technológiának köszönhetően IGEN!

Az alábbi kérdésekre ad választ a könyv:

  • Hogyan legyenek fellépéseid?
  • Hogyan kerülj be kiadókhoz?
  • Hogyan építsd fel a saját márkád?
  • Hogyan népszerűsítsd a zenédet?
  • Hogyan építs kapcsolatokat a szakmán belül?
  • Hogyan kezeld a közösségi médiát?
  • Hogyan lesz bevételed a zenélésből?

MIRE LESZEL MAJD KÉPES TELJESEN EGYEDÜL
A KÖNYV ELOLVASÁSA UTÁN?

A zeneipari könyvben található gyakorlatias, azonnal használható, kipróbált tapasztalatok és trükkök segítségével megtanulod hogyan építsd fel zenei karriered akár teljesen nulláról.  A szerző nem csak belekap egy-egy témába, a mentális felkészüléstől kezdve, a saját márkaépítésen keresztül, egészen a közösségi média használatáig mutatja az utat.

VAJON MEGÉRI neked is ELOLVASNOD?

Lássunk egy gyors tesztet, amiből rögtön kiderül!

  • Kezdő vagy, a karriered elején állsz és még nem tudod mit, hogyan és merre?
  • Középhaladó vagy, aki már egy ideje a zenével foglalkozik, de valamiért nem tudsz egyről a kettőre jutni? 
  • Régi motoros vagy a szakmában, de már alig tudsz lépést tartani az újdonságokkal?

Mindegy, hogy zenész, producer, DJ, előadó vagy énekes vagy, ha valamelyik kérdésre IGEN-nel tudsz felelni, görgess tovább.  Nem bánod meg! Mutatjuk miért gondoljuk, hogy ebből a zeneipari könyvből rengeteget profitálsz majd!

olvasói vélemények

“A könyv új megközelítésben, szórakoztató és olvasmányos módon tárja elénk a szolfézs és zeneelmélet alapjait. Az ifjú és újrakezdő zenetanoncok végre nem száraz és unalmas rébuszokban, hanem modern és izgalmas módon sajátíthatják el a zenéléshez szükséges és nélkülözhetetlen tudáskellékeket.”
Hárs Viktor
“Eddig totál hülye voltam a zeneelmélethez, minden könyv csak még jobban összezavart. Zoli könyvében végre megértettem azt, amit másnak nem sikerült soha elmagyarázni”
Tímár Eszter
“Galambos Zoltán első könyvét mindenkinek ajánlom, aki sose tanult zeneelméletet és zenekészítéssel, zeneírással szeretne foglalkozni. De azoknak különösen ajánlom javasolt, akiknek csak “rémlenek” bizonyos dolgok régebbi tanulmányaikból. A könyv modern formában, teljesen közérthetően tanítja meg a zeneelméleti alapokat, úgy, hogy közben a hagyományos és az “új iskolás” megközelítést is megtanítja az olvasónak. Jelenleg nincs még egy ilyen magyar nyelvű könyv a piacon, ami ennyire modern személettel adná át ezt a tudást. A tudatos és hatékony zeneírás bizony ott kezdődik, amikor bizony ismerjük a miérteket és ennek az alapja ez a könyv.”
Bánkuti Dani
“Végre egy könyv, ami érthetően magyarázza el azt, amit eddig mindenki túlbonyolított”
Horváth Zalán

MITŐL LESZ HITELES A KÖNYV?

Attól, hogy ebben a zeneipari könyvben a szerző nem csak saját, közel 20 éves szakmai tapasztalatát összesíti, amelyet producerként és zeneipari szakértőként szerzett. Számos ismert zenésszel és más, zeneiparban dolgozó szakemberrel készült interjú tapasztalatait is megosztja Veled, hogy még hitelesebb tudásanyagot biztosítson számodra.  A teljesség igénye nélkül bemutatunk közülük néhányat, hogy lásd, nem a levegőbe beszélünk!

Baki Gábor -Andro

Nagy Dávid – Stadiumx

Spiegelhalter László

Németh Bálint (Clique Agency)

Nyújtó Sándor (Newl Level Empire, Newl)

Náksi Attila (Stereo Palma, Náksi)

A SZERZŐRŐL

Bánkuti Dániel az MPW media alapítójazeneipari szakértőzenei vlogger, mentor és a Zenei Karrier ÖnerőbőlZeneírás és kiadás Önerőből, a Telt Ház Önerőből, valamint a YouTube csatornaépítés c. zeneipari könyvek szerzője. 

Ismerheted zenei mentorként, az MPW több, mint 8 ezer követős szakmai csatorna, valamint a saját, több, mint 30 ezer követőt számláló Youtube csatornája vloggereként is. Ám az is lehet, hogy egy-egy online vagy offline előadásról ismered, esetleg cikkeivel és oktató videóival találkoztál már, ugyanis zenei tartalomgyártóként és producerként ezzel is foglalkozik.

Amiért nálunk érdemes vásárolnod

AKCIÓK

Vásárolj 2 könyvet és ingyen házhoz visszük Neked! 3 könyv vásárlása esetén nem csak a házhozszállítás lesz ingyen, de még a szerző 30.000 Ft értékű “Zene promóció és népszerűsítés” online tréningjét is AJÁNDÉKBA kapod!

Ingyenes házhozszállítás

Ne fizess a házhozszállításért! Vásárolj 2 könyvet és ingyen házhoz visszük Neked! A házhozszállítás csak magyarországi cím esetén ingyenes.

Külföldre is szállítunk

Ausztriába, Franciaországba, Hollandiába, Németországba, Romániába, Spanyolországba, Szlovákiába és Szlovéniába is rendelhetsz.

Rendeld meg a könyvet!

zeneikarrier.png

6 990 Ft.

Garanciáink

Élménygarancia

1000%-ig biztosak vagyunk, hogy tetszeni fog a könyv, ezért 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Tehát, ha valami csoda folytán mégsem tetszik, és úgy gondolod, hogy semmilyen gyakorlatias dolgot nem találtál benne, akkor nincs más dolgod, mint visszaküldeni és szó nélkül visszafizetjük az árát!

Kényelmes és gyors szállítás

A házhozszállítást és a csomagautomatákba való szállítást a GLS (partnerünk a Webshippy segítségével az országban a leggyorsabban történik a feldolgozás és a szállítás) végzi, így már a feladástól kezdve nyomon tudod követni a könyv útját, vagy akár módosítani a kiszállítás dátumát. Webshippy - Kiszervezett logisztika webáruházaknak

AJÁNLÓ

Vásárolj 2 könyvet és ingyen házhoz visszük Neked!

Biztonságos kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-ban biztonságos megoldás, amely esetünkben a dán székhelyű Barion rendszerén keresztül történik. Milyen kártyával fizethetsz? MasterCard, Visa, Maestro, vagy Visa Electron kártyákat is gond nélkül elfogad a rendszer. Amennyiben nem szeretnél bankkártyával fizetni, utánvéttel is kérheted.

Segítség a kártyás fizetéshez

A bankkártya száma 12-19 db szám, amit a kártya első oldalán találsz. A lejárat a kártyádon általában a “Valid thru 01/17” jelöléssel van feltüntetve. Az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű (pl. 2018) formátumban kell megadnod! A kártyád CVV kódja a hátlapon van, ez mindig egy 3 jegyű szám. A legtöbb kártyán egy fehér kis téglalapba van beírva.

Shopping Cart
Scroll to Top