Bánkuti Dániel

Telt ház önerőből

Be lehet itthon indítani egy zenei karriert, projektet, rendezvényt vagy akár egy bulit önerőből?

A modern kor lehetőségeinek köszönhetően végre IGEN!

Kinek szól ez a könyv?

Két csoport számára lesz életmentő:

 • egyrészt a zenészeknek, zenekaroknak, énekeseknek, DJ-nek, producereknek,
 • másrészt pedig a klubtulajoknak, promótereknek és szervezőknek.

Ebből a zeneipari könyvből megtanulhatod:

 • Hogyan építs fel működő közösséget 0, azaz nulla Ft-ból?
 • Hogyan érd el közösségépítéssel, hogy fellépéseid legyenek?
 • Hogyan építs fel működő zenei brandet?
 • Hogyan mérd fel, mire mozdul meg a közösséged?
 • Hogyan szervezd meg a saját rendezvényedet?
 • Hogyan működtess klubot sikeresen?
 • Hogyan reklámozd hatékonyan a rendezvényeidet?
 • Hogyan NE ess bele a kezdők hibáiba?

Oldalról-oldalra tárul majd fel előtted az összes lehetséges buktató, tipp és trükk, amire VALAHA szükséged lehet. 

Zenész, énekes, DJ vagy producer vagy?

Első gondolatra hajlamos lehetsz azt hinni, hogy a buliszervezés és közösségépítés nem a Te dolgod, hanem a bookingosé és a menedzsmenté, így legyintve passzolod a témát. 

Ám igazából, amint az az előző “Zenei karrier önerőből” c. zeneipari könyvből is kiderült, ahhoz, hogy legyen egy koncertszervező embered és egy menedzsment a hátad mögött, nem kevés évet kell eltöltened a szakmában. 

Addig meg azért jó lenne fellépni, gyakorlatot és tapasztalatot szerezni, építeni a közösséged, nem igaz? 

Mivel ezek a feladatok teljesen rád hárulnak, először egyedül kell magadnak felépíteni saját közösségedet a médiában. Ráadásul 1-2 év után ezeket az embereket meg kell tanulnod mozgósítani is a fellépéseid helyszínére. 

klubtulaj, promóter nem fog helyetted, neked közösséget építeni. Ugyan van egy törzsközönség minden rendezvényen, de ők nem miattad vannak ott, és kár is abban a tévhitben ringatni magadat, hogy megmozdulnának a neved hallatán, ha egy másik városban lépnél fel, vagy extrém esetben, akár másnap emlékeznének a nevedre. 

Páran biztosan lesznek, akik majd csatlakoznak a közösségedhez egy jó buli után, de a nagy részének egyetlen művész leszel a sok közül, akinél jó volt a zene és ennyi. 

Így elérkeztünk ahhoz a kritikus ponthoz, hogy ha magadnak nem építed fel és szervezed meg a lehetőséget, akkor statisztikai alapon elég kicsi az esélye, hogy majd más ezt megteszi helyetted

A könyv segítségével nem csak azt tanulod meg, 

 • hogyan lehet felépíteni egy működő közösséget, 
 • hanem azt is, hogyan lehet az első saját bulikat megszervezni, viszonylag limitált költségekből. 

Mert emiatt tudsz majd a lehető leghamarabb, a leghatékonyabban bekerülni a zenei körforgásba, és ehhez nem feltétlenül kell hetedhét országra szóló slágert írnod. 

Ha klubtulaj, promóter vagy szervező vagy?

Ez a zeneipari könyv azokat a tapasztalatokat is hivatott bemutatni az elmúlt évekből, amelyeket a szerző számos klubtulajdonos, és partisorozat-szervezővel való közös munka során gyűjtött. Ezek tanulságai pedig bárki számára hasznos és instant megvalósítható ötletcsokrot kínálnak. 

 • Ha régi motoros vagy, lehet, hogy evidens lesz néhány információ a könyvben, viszont az egész zenei piac annyit változott pár év alatt, hogy biztosak vagyunk benne, Te is rengeteg új infót kapsz majd az olvasás során. 

A könyv segít majd ismét képbe kerülni, mert a régi módszerek már nem feltétlenül működnek, sem egy klub üzemeltetésében, sem egy partisorozat szervezése esetén. Ezért kell például teljesen kimaxolni a közösségi média eszközeit és lehetőségeit! 

 • Az újonnan belevágó szervezőknek pedig erősen, szinte kötelezően ajánlott a könyv minden oldala. Bátran ki merjük jelenteni, hogy milliókat lehet majd spórolni a tippek segítségével! Már azzal is, ha betartod a „Mit ne csináljunk?” részeket. 

Hiszen tudod, okos ember a másik hibájából tanul!

olvasói vélemények

“A könyv új megközelítésben, szórakoztató és olvasmányos módon tárja elénk a szolfézs és zeneelmélet alapjait. Az ifjú és újrakezdő zenetanoncok végre nem száraz és unalmas rébuszokban, hanem modern és izgalmas módon sajátíthatják el a zenéléshez szükséges és nélkülözhetetlen tudáskellékeket.”
Hárs Viktor
“Eddig totál hülye voltam a zeneelmélethez, minden könyv csak még jobban összezavart. Zoli könyvében végre megértettem azt, amit másnak nem sikerült soha elmagyarázni”
Tímár Eszter
“Galambos Zoltán első könyvét mindenkinek ajánlom, aki sose tanult zeneelméletet és zenekészítéssel, zeneírással szeretne foglalkozni. De azoknak különösen ajánlom javasolt, akiknek csak “rémlenek” bizonyos dolgok régebbi tanulmányaikból. A könyv modern formában, teljesen közérthetően tanítja meg a zeneelméleti alapokat, úgy, hogy közben a hagyományos és az “új iskolás” megközelítést is megtanítja az olvasónak. Jelenleg nincs még egy ilyen magyar nyelvű könyv a piacon, ami ennyire modern személettel adná át ezt a tudást. A tudatos és hatékony zeneírás bizony ott kezdődik, amikor bizony ismerjük a miérteket és ennek az alapja ez a könyv.”
Bánkuti Dani
“Végre egy könyv, ami érthetően magyarázza el azt, amit eddig mindenki túlbonyolított”
Horváth Zalán

MITŐL LESZ HITELES A KÖNYV?

Mert a szerző az írás során nem csak a saját, zeneipari szakemberként, marketingesként és label managerként szerzett tapasztalataira támaszkodott, hanem 50, zömmel az ország vezető klubtulajdonosainak, koncert- és fesztiválszervezőinek, valamint előadóinak tanácsaira is. 

Ezt egészítette ki rengeteg hazai és külföldi fesztiválról, sikeres partisorozatról készített esettanulmánnyal. Hiszen mások sikeréből lehet igazán sokat tanulni!

Ebből áll össze a ma elérhető legütősebb tudásanyag, amely minden zenész vagy zenével foglalkozó szakember számára hatalmas segítség. 

A SZERZŐRŐL

Bánkuti Dániel az MPW media alapítójazeneipari szakértőzenei vlogger, mentor és a Zenei Karrier ÖnerőbőlZeneírás és kiadás Önerőből, a Telt Ház Önerőből, valamint a YouTube csatornaépítés c. zeneipari könyvek szerzője. 

Ismerheted zenei mentorként, az MPW több, mint 8 ezer követős szakmai csatorna, valamint a saját, több, mint 30 ezer követőt számláló Youtube csatornája vloggereként is. Ám az is lehet, hogy egy-egy online vagy offline előadásról ismered, esetleg cikkeivel és oktató videóival találkoztál már, ugyanis zenei tartalomgyártóként és producerként ezzel is foglalkozik.

Amiért nálunk érdemes vásárolnod

Ingyenes házhozszállítás

Ne fizess a házhozszállításért,
14 000 forinttól ingyen házhoz visszük Neked!
A házhozszállítás csak magyarországi cím esetén ingyenes.

AKCIÓK

3 könyv vásárlása esetén nem csak a házhozszállítás lesz ingyen, de még a 30.000 Ft értékű “Zene promóció és népszerűsítés” online tréninget is AJÁNDÉKBA kapod!
Vásárolj 4 könyvet és a ZENÉLŐ ALGORITMUSOK avagy az AI jövője a zeneiparban című könyvet is pluszba AJÁNDÉKBA kapod!

Külföldre is szállítunk

Ausztriába, Franciaországba, Hollandiába, Németországba, Romániába, Spanyolországba, Szlovákiába és Szlovéniába is rendelhetsz.

Rendeld
meg most a
könyvet!

telthaz-ok.png

7 490 Ft.

Rendelj csomagban, INGYENES házhozszállítással!

zold-kek-csomag

14 980 Ft.

Élménygarancia

1000%-ig biztosak vagyunk, hogy tetszeni fog a könyv, ezért 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Tehát, ha valami csoda folytán mégsem tetszik, és úgy gondolod, hogy semmilyen gyakorlatias dolgot nem találtál benne, akkor nincs más dolgod, mint visszaküldeni és szó nélkül visszafizetjük az árát!

Kényelmes és gyors szállítás

A házhozszállítást és a csomagautomatákba való szállítást a GLS (partnerünk a Webshippy segítségével az országban a leggyorsabban történik a feldolgozás és a szállítás) végzi, így már a feladástól kezdve nyomon tudod követni a könyv útját, vagy akár módosítani a kiszállítás dátumát. Webshippy - Kiszervezett logisztika webáruházaknak

AJÁNLÓ

Vásárolj 14 000 forint értékben, és ingyen kivisszük Neked!

Biztonságos kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-ban biztonságos megoldás, amely esetünkben a dán székhelyű Barion rendszerén keresztül történik. Milyen kártyával fizethetsz? MasterCard, Visa, Maestro, vagy Visa Electron kártyákat is gond nélkül elfogad a rendszer. Amennyiben nem szeretnél bankkártyával fizetni, utánvéttel is kérheted.

Segítség a kártyás fizetéshez

A bankkártya száma 12-19 db szám, amit a kártya első oldalán találsz. A lejárat a kártyádon általában a “Valid thru 01/17” jelöléssel van feltüntetve. Az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű (pl. 2018) formátumban kell megadnod! A kártyád CVV kódja a hátlapon van, ez mindig egy 3 jegyű szám. A legtöbb kártyán egy fehér kis téglalapba van beírva.

Shopping Cart
Scroll to Top