Serum Pack

Kezdő vagy a sound designban de mégis teljesen egyéni szituációra szeretnéd szabni a mostani zenei világ leggyakrabban előforduló hangjait?


Vagy csak megszeretnéd tanulni ezeknek a hangoknak a rekreálását?

Dan Sparks Serumos Kezdő preset csomagja kifejezetten erre a 2 szituációra kínál megoldást, és még egy ajándék preset csomag is jár mellé Bánkuti Danitól.

“ a kép csak illusztráció, ez egy digitális termék, fizikai formában nem létezik”

MIÉRT IS EGY SERUM „KEZDŐSZETT” EZ A PRESET GYŰJTEMÉNY?

A csomagban Dan Sparks elkészítette a legtipikusabb hangszíneket, amik minden esetben szükségesek a mostani pop zenékben. Több éves tapasztalatának köszönhetően összegyűjtötte pont azokat a hangokat amik az extrém gyors és kreatív munkához szükségesek, és a leggyakrabban előfordulnak a mai zenékben. Használatukhoz csak egy Xfer Serum szükséges csupán.

Dan Sparksról

Magyarország egyik legkeresettebb ghostproducere és sound designere. Olyan neveknek írt zenét mint: Burai, Binkhy, Radics Gigi, Fluor, Vastag Csaba, Dr. BRS, VALMAR, Nick Havsen, Sterbinszky, Náksi, Spigiboy.

Kiadók akivel dolgozott

  • Spinnin Records,
  • Loudkult,
  • Strange Fruits Music.

Dan Sparks csomagja mellé, Bánkuti Dani egy külön ajándékot is készített, amit mindenki megkap ajándékba a vásárláskor. Egy igazi 80-as éveket megidéző retro preset gyűjteményt készített, ahol a divatos analog „szintik”, és „synthwave” hangzásokat gyűjtötte össze amik amúgy tökéletesen használhatóan a mai zenékben is.

Milyen stílusú hangokat tartalmaz a pack?

A Packban megtalálhatóak a szokásos fő funkciók (BASS, LEAD, PLUCK, PAD,KICK, FX, ARP, BRASS) amiket lehet használni dance / pop / trap / tech house /house – slap house / EDM stílusokban + Dani ajádék packja ami a retro 80 pop zeneihangulatot idézi, de ezeket a hangokat ugyanúgy lehet használni bármilyen stílusban.

Ezeket a hangokat jogtisztán használhatom bármelyik zenében?

Igen a hangok bármilyen zenében használhatóak amennyiben
egy kompozícióban vannak, a hangokat külön külön nem lehet
más packokban viszont eladni, vagy felhasználni csupán.

Milyen stílusokhoz jó ez a sample pack?

Dance / pop / trap / tech house / house – slap house / EDM stílusokban + Dani ajádék packja ami a retro 80 pop zenei hangulatot idézi, de ezeket a hangokat ugyanúgy lehet használni bármilyen stílusban.

Hogyan szólnak gyakorlatban ezek a hangok?

Hallgassátok meg Dan Sparks példa projektjét amit kizárólag a pack hangjaiból készített Bánkuti Dani is készített egy oktató videót, hogy hány féleképpen lehet használni a preseteket.

Rendeld meg a pack-ot!

serium-600.png

“ a kép csak illusztráció, ez egy digitális termék, fizikai formában nem létezik”

9 990 Ft.

a pack Tartalma

Biztonságos kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés 100%-ban biztonságos megoldás, amely esetünkben a dán székhelyű Barion rendszerén keresztül történik. Milyen kártyával fizethetsz? MasterCard, Visa, Maestro, vagy Visa Electron kártyákat is gond nélkül elfogad a rendszer. Amennyiben nem szeretnél bankkártyával fizetni, utánvéttel is kérheted.

Segítség a kártyás fizetéshez

A bankkártya száma 12-19 db szám, amit a kártya első oldalán találsz. A lejárat a kártyádon általában a “Valid thru 01/17” jelöléssel van feltüntetve. Az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű (pl. 2018) formátumban kell megadnod! A kártyád CVV kódja a hátlapon van, ez mindig egy 3 jegyű szám. A legtöbb kártyán egy fehér kis téglalapba van beírva.

Shopping Cart
Scroll to Top